Tänkte att det kanske var dags för mig att presentera mig. Alexandra Frandsen heter jag och kommer att sommarjobba här på Pophunters i några veckor framöver! Jag är här för att hjälpa till med inspelningen och förberedelserna inför novellfimen “Fångad av Nätet” som ska spelas in i augusti. Filmen kommer behandla nätmobbning i skolan. Det känns hur spännande som helst med det här projektet. Men det är självklart fortfarande mycket som ska fixas innan allt är klart för inspelning! Som sagt, är det därför jag nu har turen att få sitta här på kontoret och stormtrivas.

Tidigare i våras hade jag praktik här under 6 veckor, vilket var slutspurten på mina tre år jag studerat film på GUC. Film har alltid varit mitt stora intresse, så efter min praktik här hade jag om möjligt bara blivit ännu mer peppad på att fortsätta min resa inom film. Så att få vara tillbaka här nu känns självklart hur kul som helst!

 

För att göra allt ännu bättre, hörni vilken underbar fredag. Strålande sol och termometern visar äntligen över 20grader. Hoppas ni alla får en underbar helg och njuter ordentligt nu när sommarvädret äntligen kommit hit!

Och glöm inte att kolla in detta om du är eller känner duktiga skådespelare – vi söker skådespelare till “Fångad av Nätet”! Läs mer här!

 

/ Alexandra

 

 

2 Responses

  1. Hej Alexsandra, säg till om Johann är för seriös, iså fall ska jag komma kittla honom!

Leave a Comment

Your email address will not be published.