Om oss

Skräddarsydda beställningsfilmer för företag och organisationer
Pophunters är en strategisk filmpartner som hjälper företag och organisationer att kommunicera mer film och rörlig media. Vi hjälper dig med hela processen från idé och koncept till produktion, distribution och leverans.
 
Reklamfilm, utbildningsfilm och informationsfilm
Oavsett vad du vill kommunicera, vad du vill uppnå med din film, så hjälper vårt mångfaldigt prisbelönta team av producenter och regissörer dig att hitta rätt story och format.
 
Storytelling och innehåll
Varje film som produceras på Pophunters ska ge maximal måluppfyllelse. Den ska åstadkomma avsedd effekt eller sinnesförändring hos tittaren – samtidigt som den speglar er värdegrund och bidrar till de långsiktiga målen för verksamheten.
Lång och bred erfarenhet
Vi som jobbar på Pophunters har mer än 50 års samlad erfarenhet av branschen, och har jobbat med både svenska och internationella kunder som ABB, Abbott, Amersham Biosciences, Arla, Barncancerfonden, Bosch, Ericsson, Fujitsu Siemens, GE Healthcare, GlaxoSmithKline, Hilton, Novartis, OMX-Group, Pepsi Cola, Roche Medical, SAS, Scania, Smith Medical, Solvay, Sun Microsystems, Sveriges Kommuner och Landsting, TeliaSonera, Volkswagen och många fler.
 
Vill du veta mer?
Vi jobbar över hela landet, och vårt huvudkontor finns idag i Uppsala, med närhet till Stockholm och Arlanda. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta oss direkt, eller lämna dina uppgifter – så hör vi av oss.
 

Kontakta oss

Kungsgatan 28, 75321 Uppsala

info@pophunters.com

018-800 10 11

 
Skriv in din e-postadress eller ditt telefonnummer nedan, så hör vi av oss!


 

Priser och utmärkelser

1
2
3