Om oss

Skräddarsydda beställningsfilmer för företag och organisationer
Pophunters är en prisbelönad produktionsbyrå som hjälper företag och organisationer att kommunicera med film och rörlig media. Vi hjälper dig med hela processen från idé och koncept till produktion, distribution och leverans.
 
Reklamfilm, utbildningsfilm och informationsfilm
Oavsett vad du vill kommunicera, vad du vill uppnå med din film, så hjälper vårt mångfaldigt prisbelönta team av producenter och regissörer dig att hitta rätt story och format.
 
Maximal genomslagskraft
Varje film som produceras på Pophunters ska ge maximal måluppfyllelse. Den ska åstadkomma avsedd effekt eller sinnesförändring hos tittaren – samtidigt som den speglar er värdegrund och bidrar till de långsiktiga målen för verksamheten.
 
Lång och bred erfarenhet
Vi som jobbar på Pophunters har under 30 års tid jobbat med både svenska och internationella kunder som ABB, Abbott, Amersham Biosciences, Arla, Barncancerfonden, Bosch, Ericsson, Fujitsu Siemens, GE Healthcare, GlaxoSmithKline, Hilton, Novartis, OMX-Group, Pepsi Cola, Roche Medical, SAS, Scania, Smith Medical, Solvay, Sun Microsystems, Sveriges Kommuner och Landsting, TeliaSonera, Volkswagen och många fler.
 

Kontakta oss

Uppsala Science Park, 751 83 Uppsala

info@pophunters.com

018-800 10 11
 

Besöksadress

Dag Hammarskjölds Väg 58B, Uppsala


 

Priser och utmärkelser

1
2
3
15-1
15-2
15-3
15-4 2
15-5